PVC Vloeren

PVC Gilde is dé specialist in PVC! Wij bieden een grote collectie aan prachtige PVC vloeren: van chique visgraat tot trendy betonlook. Stuk voor stuk authentieke en duurzame PVC vloeren die hélemaal passen binnen de trends van nu. PVC Gilde geeft advies aan huis: u kiest de vloer binnen de sfeer en lichtinval van de eigen woning. Ook kunt u de showroom bezoeken om een indruk te krijgen van onze prachtige collectie.

PVC Vloeren

De voordelen van een PVC-vloer:

 • Authentiek, bijna niet van echt hout of plavuizen te onderscheiden
 • Zeer bestendig tegen krassen, putten, slijtage en vocht
 • Voelt warm & comfortabel aan
 • Geen geluidsresonantie zoals bij laminaat
 • Combineert zeer goed met vloerverwarming

PVC visgraat

PVC Visgraat vloeren zijn ongekend populair. Ze zijn niet van echt houten visgraat te onderscheiden, maar wel beter betaalbaar. Ook makkelijker te leggen en te onderhouden. Dankzij PVC kunt u bijna iedere ruimte een zeer chique visgraat vloer geven, zonder veel te investeren. Beelden zeggen meer dan woorden dus klik hier voor een impressie van visgraat vloeren die PVC Gilde eerder heeft gelegd.

pvc visgraat

PVC in visgraat of Hongaarse punt

 • Leverbaar met of zonder band en/of bies
 • Verschillende maten, dus ook geschikt voor ‘kleinere’ ruimtes
 • Combineert goed met vloerverwarming
 • Standaard 10 jaar fabrieksgarantie

Met de beste legservice van PVC Gilde

PVC Gilde heeft het vakmanschap van vloeren leggen in de vingers. We hebben ruime ervaring in het leggen van PVC, of het nu gaat om visgraat of Hongaarse punt. Steeds keurig gelegd, ook rondom trappen en tot in de kleinste hoekjes. PVC Gilde doet zelfs traprenovatie met PVC! Klik onderstaand door voor impressies. Alle getoonde vloeren zijn zelf gelegd.

Uw nieuwe vloer: van start tot finish

Onderstaand geven wij een impressie van hoe het traject bij PVC Gilde loopt, van vloer keuze tot het genieten van de nieuwe vloer.

 1. Na het eerste contact komen we graag langs op locatie, om te kijken wat de huidige situatie is. Vaak dient er bijvoorbeeld bij vloerverwarming eerst een opstartprotocol gevolgd te worden, wat het hele traject kan beïnvloeden.
 2. Bij PVC is het belangrijk dat de ondervloer volledig glad en strak is. Er dient daarom altijd geëgaliseerd te worden mits er voor een ondervloer wordt gekozen.
 3. Egaliseren gebeurt meestal een dag voor het leggen. Zo kan de egaline goed drogen en kan het vervolgens ook niet teveel meer beschadigen. Uiteraard plannen we alles met u in goed overleg.
 4.  Zodra de ondervloer volledig glad en droog is, gaat PVC Gilde de PVC voor u leggen. Ook hierbij nemen de planning goed met u door zodat u weet waar u aan toe bent.
pvc vloer leggen

Plaatsen van plinten / afdekken vloer

Tevens kunt u door ons de plinten laten plaatsen. Wij kunnen ieder soort plint plaatsen en willen u hierin ook graag van advies voorzien aangezien dit de details zijn wat het helemaal afmaakt.

In sommige gevallen is het wenselijk dat de vloer wordt afgedekt. Zo zit u misschien nog middenin een verbouwing en dient er stucloper te worden gelegd. Ook dit kunnen we voor u uit handen nemen zodat we ervoor zorgen dat de net gelegde vloer geen beschadigingen oploopt.

Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

PVC Gilde kan ook persoonlijk advies geven. Wij komen graag bij u langs. We nemen stalen van onze vloeren mee. U krijgt persoonlijk interieuradvies en kiest de vloer binnen de sfeer én met de lichtinval van uw woning.

Maak een afspraak